Announcement

Collapse
No announcement yet.

M1 active

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Caleb_Elling
    replied
    Hey jiff 41,
    I'm sorry that your email was not replied to- that's very odd. If you email me directly at [email protected], I would be happy to help you.

    It sounds like there may be something wrong with your pickup. It is out of warranty, but I'll see what I can do to help.

    Leave a comment:


  • jiff 41
    started a topic M1 active

    M1 active

    Hi,
    I purchased an M1a must have been 2010, online from a place in Scotland(I'm in the UK btw!) & the sound was very nasal, I did send an email to lr baggs but didn't get a reply, there was no product registration form in with the PU just the box,& as far as I can remember no forum or support site!.
    I thought it was my amp that was at fault(behringer acoustic amp)but since then I have tried it on very many different amps & even tried recording with it & always the same nasal sound, the best I sound I found I can get is if I do a cut @ 868Hz & then it sounds half way ok.
    I tried adjusting the pole pieces, I've tried it on different guitars but always the same sound.
    I keep seeing posts about how everybody thinks they are great pickups & I'm quite jealous coz mine sounds crap!
    I use a Martin D35 just in case anybody thinks it's the guitar that's at fault, just this morning I was going to try sending another email to Baggs when I saw this forum & thought I'd ask here first!
    so here's hoping for an answer
    thanks
Working...
X